Hvorfor mig?

Jeg hedder Abelone Varming MDD, er født 1969 og uddannet på Danmarks Designskole, hvor jeg tog afgang i 1996.

Jeg er partner i punktumdesign.dk og har arbejdet med grafisk design og visuel kommunikation primært med udvikling af identitetsprogrammer I 13 år. Derudover underviser jeg på 2. år som gæstelærer på Danmarks Designskole, KBH. Afholder egne kurser for designskoleansøgere og selvstændige designere. Samt foredrag i forskellige sammenhænge om Branding og Designerens egen defination.

Som datter af en arkitekt og en psykolog, måtte mit personlig fundament blive som det blev. En symbiose mellem benhård funktionel æstetik og empatisk humanisme. Formgivning og menneskelig udvikling. Fysiske flader og mentale energier.

Jeg ved, hvad det kræver at udvikle godt design. Jeg kender alle faserne I designudvikling. Jeg forstår kunsten at kreere optimale samarbejder, realistisk planlægning, netværks mekanismer, relevant formidling, hensigtsmæssig kommunikation, unik personlig præsentation og alle de kreative og strategiske elementer I design og kommunikation.

Jeg har tilført min designuddannelse og viden nye vinkler ved de sidste mange år at videreuddanne mig indenfor mine samfundsmæssige og menneskeligt funderede interesseområder; sociologi, psykologi, diverse læringsteknikker, retorik og kommunikation.

På kurset arbejder vi med begreber som Flow, læringsteknikker og tager selvfølgelig udgangspunkt i casestories fra punktumdesigns mangeårige virke, som vi folder ud og lærer af.

Jeg elsker at rydde op. Jeg elsker at sortere og klargøre budskaber, ideer, visioner. Om det er mine egne eller andres betyder ikke så meget. Jeg er ikke kunstner. Jeg skal have opgaver, rammer at holde mig indenfor. Så kan jeg sprudle og agere frit! Jeg er skarp til at se på andres situation. Jeg har talent for at guide konstruktivt så tingene falder på plads for den enkelte.

Hvis du er designer så er du designer. Så er det hele dig der skal involveres i dit fag. Du kan ikke pakke den del af dig væk og så tage den frem engang imellem. Det er enten eller. Jeg har erfaring fra faget, uddannelsen og erhvervslivet. Jeg ved hvad det kræver og hvad du kan kræve og hvad skolen vil kræve. Jeg hjælper dig så du ikke farer vild i din uddannelse og spilder tid. Jeg hjælper dig med at genkende konstruktive følelser og tanker og lade de destruktive overvejelser passere.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.