100 × bedre designerspire

Netop færdig med gymnasiet, eller anden uddannelse? Og hvad skal du så?

Alle muligheder står åbne, og du står der og har ikke en jordisk chance for at vide nok om alle brancher til at kunne bedømme, hvor du vil trives bedst.

Men drømmer du et sted derinde om at blive designer? Få indsigt i designbranchen og livet som designer, så du ikke behøver at spilde din dyrebare tid med at vælge skævt i forhold til din drøm.

Bliv klædt på og rustet til at blive et meget klogere menneske, når du kaster dig ud i en karriere, der handler om at arbejde med design. For design er et rigtig bredt fagområde, og det hjælper ikke kun at være dygtig til at tegne og få gode ideer. Kunne det være noget for dig at arbejde med identitet, design, logoer, strategi og kommunikation? Design og identitet - ved du, hvad det er?

Drømmer du om at blive designer og leve af det? Kunne du tænke dig at finde ud af, om du er til design og design til dig? Ved du hvordan, man bliver designer?

2 DAGS INTRO WORKSHOP

Hvad er grafisk design? Hvordan bliver jeg designer? Hvad kræver det? Kan jeg blive designer? Hvad skal jeg gøre for at komme videre med min drøm?

Vilkår for dette forløb, se forretningsbetingelser

Har du spørgsmål, så skriv til abelone@punktumdesign.dk

 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.